Kovesi, răspuns demisie. Bolcaș, ipoteză bombă: E în dispută cu Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis
Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis
Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA, a anunțat că nu își dă demisia din funcție. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat răspunsul oficial al șefei DNA.

Lucian Bolcaș, prezent la România TV, a afirmat că refuzul Laurei Codruța Kovesi de a demisiona de la șefia DNA înseamnă, de fapt, refuzul de a îl ajuta pe Klaus Iohannis în a lua o decizie cu privire revocarea acesteia.

Din punctul meu de vedere, trei elemente îmi dau satisfacție în refuzul doamnei Laura Codruța Kovesi de a demisiona. În primul rând, ar fi fost un ajutor pentru domnul Klaus Iohannis pe care refuză să i-l dea. Se naște ipoteza interesantă între Kovesi și Iohannis, e o dispută care pe care. Mi se pare un act de normalitate să refuze să demisioneze, nu numai din considerentele teoretice, un act de demisionare, de demnitate, o persoană căreia i-au murit atâția oameni în decursul anchetelor și au fost condamnați la atâtea anchete. Este îndoielnic dacă mai are demnitatea de a-și asuma aceste eșecuri. Mai este și o altă problemă, și anume aceea că niciunul dintre șefii teroriștilor nu și-a dat demisia., a declarat avocatul Lucian Bolcaș la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel