Kovesi - Bica, rivalitate. Vicol: Din acest motiv i-a distrus viața
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Alina Bica
Alina Bica
Avocatul Alinei Bica, Laura Vicol, a vorbit despre rivalitatea dintre fosta șefă a DIICOT și Laura Codruța Kovesi, fost procuror-șef DNA.

Alina Bica a fost procurorul care a instrumentat dosarul în care era cercetat fratele Laurei Codruța Kovesi și din punctul meu de vedere și al Alinei, aceasta a fost scânteia care a aprins ura lui Kovesi împotriva Alinei. Pentru acest motiv, practic i-a distrus viața. Este o opinie pur speculativă, nu am nicio dovadă în acest sens, însă evenimentele prin care a trecut Alina, automat, m-au făcut să mă gândesc la această variantă, a declarat Laura Vicol, în emisiunea Violetei Romanescu, la România TV.

Se gândea și Alina Bica să o aresteze pe Kovesi?

Din perspectiva puterii pe care o avea este lesne de înțeles că și Alina, dacă și-ar fi dorit să facă acest lucru, l-ar fi făcut, numai că ea și-a exercitat meseria de procuror cu onoare și profesionalism, ceea ce nu pot să spun despre Laura Codruța Kovesi. Niciodată Alina Bica nu ar fi apelat la asemenea mijloace mizerabile pentru a își arăta o eventuală stare față de Laura Codruța Kovesi, a adăugat Laura Vicol.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, pentru România TV, faptul că Laura Codruța Kovesi și Alina Bica aveau un conflict mai vechi, de profesional, de pe vremea când Kovesi era procuror general. Acesta a afirmat că deși păreau cele mai bune prietene, cele două erau de fapt rivale. Picătura care a umplut paharul în conflictul dintre cele două a fost arestarea comisarului Traian Berbeceanu.

Vezi și: Kovesi - agent străin, comisie specială de anchetă. Chirieac: Nu mai este un secret pentru nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel