Kourtney Kardashian s-a LOGODIT. Anunțul a fost făcut pe Instagram
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Kris Jenner
Facebook - Kris Jenner
Cea mai mare dintre surorile Kardashian a anunțat că s-a logodit cu iubitul său. 

Kourtney Kardashian și-a confirmat logodna cu Travis Barker printr-o postare romantică pe Instagram, transmite CNN

Vedeta de la reality-show a postat duminică fotografii cu ea și toboșarul Blink-182 îmbrățișându-se pe o plajă, în mijlocul unui cerc de trandafiri, scriind la postare „pentru totdeauna”. Barker a comentat „FOREVER (trad.: pentru totdeauna)” sub aceeași postare. Barker a adresat marea întrebare la un hotel de pe plajă, în Montecito, California, duminică, potrivit TMZ.

Surorile lui Kardashian au salutat vestea, Kim Kardashian postând un emoji sub forma unui inel de logodnă. De asemenea, aceasta a postat pe Twitter un videoclip al cuplului, cu titlul „KRAVIS FOREVER”. Kendall Jenner a postat o imagine mărită a mâinii lui Kourtney - și a inelului de logodnă - în timp ce aceasta a cuprins fața lui Barker. Și Kris Jenner a făcut o postare pe Facebook, în care își felicită fiica cea mare. 

Cuplul a devenit oficial la începutul anului 2021 după ce cei doi au fost prieteni de ani de zile, potrivit TMZ.

Mezina familiei este însărcinată pentru a doua oară

La finalul lunii august, mai multe surse au declarat pentru presa de peste Ocean că Travis Scott și Kylie Jenner vor deveni din nou părinți. În urmă cu câteva ore, Kylie Jenner a confirmat sarcina. 

Vedeta a postat un videoclip pe Instagram, în care a inclus diferite momente importante: de la testul de sarcină pozitiv la prima ecografie și primele reacții. 

Kylie Jenner și Travis Scott mai au o fiică, pe Stormi Webster, în vârstă de trei ani.

Kylie Jenner a devenit mamă pentru prima dată pe 1 februarie 2018. Anterior, ea și rapper-ul Travis Scott au negat de mai multe ori că ar aștepta un copil. După naștere, printr-un mesaj pe Instagram, Jenner spunea că: 'Îmi pare rău că v-am ținut în întuneric printre toate zvonurile. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă port cu mine prin toate călătoriile mele. Sarcina mea a fost una pe care am ales să nu o duc în fața lumii întregi.

Știam, pentru mine, că am nevoie să mă pregătesc pentru acest rol unic în viață în cel mai pozitiv, nestresant și sănătos mod în care pot. Nu este vorba de un moment de surpriză, nici unul care să implice recompensă financiară. Știam că fetița mea va simți fiecare stres și fiecare emoție așa că am ales să procedez în acest mod pentru mica noastră viață și fericirea noastră'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel