Koubachi, gadgetul care îți spune când să uzi florile. Ce preț are
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
Koubachi
Koubachi

Specialiștii companiei elvețiene Koubachi au creat dispozitivul inteligent care monitorizează plantele, determină cu exactitate vitalitatea unei plante și trimite o notificare proprietarului pe smartphone sau tabletă cu sfaturi de îngrijire exact la momentul potrivit.

Gadgetul, denumit Koubachi Wi-Fi Sensor, alungă grijile iubitorilor de plante legate de udare, folosirea în exces a îngrășămintelor sau asigurarea unei luminozități corespunzătoare tipului de floare crescut, deoarece el analizează solul, nivelul de umiditate şi dacă se îndeplinesc toate condiţiile ca floarea să crească sănătoasă, scrie ro.stiri.yahoo.com.

În plus, Koubachi Wi-Fi Sensor are capacitatea de a se conecta la internet wireless și trimite mesaje pe smartphone sau pe tableta PC, anunțând ce trebuie făcut pentru a se asigura creșterea plantei în condiții optime.

Cum funcționează Koubachi Wi-Fi Sensor

Dispozitivul elvețian se pune în pământ, se instalează pe smartphone sau pe tabletă softul special dezvoltat de compania elveţiană, din magazinul virtual de aplicaţii. Apoi, trebuie completat în aplicaţie numele plantei, şi ce tip de sol este în ghiveci.

Ulterior, Koubachi Wi-Fi Sensor va monitoriza nevoile de intensitate a luminii, temperatura mediului ambiant , dar și umiditatea solului. Toate informaţiile vor fi transmise Wi-Fi către Sensor, iar acesta va anunţa pe telefon, de fiecare dată dacă nu sunt respectate condițiile optime pentru plantă.

Koubachi Wi-Fi Sensor este funcționabil atât pentru plantele de exterior, cât și pentru cele de interior și poate fi achiziționat din magazinele din Europa, pentru un preț între 89 și 199 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel