Klitschko are un mare VIS, după terminarea războiului. Ar fi un RECORD
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vladimir Klitschko are un mare VIS, după terminarea războiului.  Ar fi un RECORD / Foto: Facebook, de Klitschko
Vladimir Klitschko are un mare VIS, după terminarea războiului. Ar fi un RECORD / Foto: Facebook, de Klitschko
Vladimir Klitschko, fratele primarului Kievului, are un mare vis, după terminarea războiului din Ucraina.

Fostul campion mondial la box la categoria grea WBO, IBF, IBO și WBA, boxerul ucrainean Vladimir Klitschko, fratele lui Vitali Klitschko, primarul Kievului, a spus că intenționa să revină în ring în acest an și să aibă o revanșă cu britanicul Tyson Fury, dar din cauza evenimentelor din Ucraina, Klitschko a fost nevoit să abandoneze aceste planuri, scrie Interfax.

"Pentru că vrea să-și pună capăt carierei, a trebuit să avem această revanșă. Am refuzat-o, pentru că gândurile mele sunt acum într-o lume complet diferită", a spus Klitschko pentru The Sun.

Se pare că Vladimir Klitschko, în vârstă de 46 de ani, urmărea un alt obiectiv. O victorie asupra lui Fury, în vârstă de 33 de ani, ar face din ucrainean cel mai bătrân campion mondial din istoria boxului profesionist. Recordul actual îi aparține americanului George Foreman, care a câștigat centura de campionat la vârsta de 45 de ani.

Klitschko a avut 69 de lupte pe piața profesionistă, a câștigat 64 dintre acestea (54 prin knockout) și  a suferit cinci înfrângeri. Unul dintre cei care a reușit să îl învingă este Fury, în noiembrie 2015. A fost penultima luptă din cariera lui Vladimir Klitschko. Ultimul este datat în aprilie 2017, când a pierdut în fața compatriotului lui Fury, Anthony Joshua.

Klitschko, mesaj pentru Putin: Sunt gata să mor! Pleacă din Ucraina, întoarce-te acasă!

Vitali Klitschko, primarul Kievului, i-a transmis anterior un mesaj dur lui Vladimir Putin.

”Pleacă din Ucraina, întoarce-te acasă. Este casa noastră și vom lupta pentru ea. Suntem o țară pașnică, dar nu avem altă soluție decât să ne luptăm și să ne apărăm. Acesta este punctul nostru de vedere", a spus Vitali Klitschko.

”Tata m-a învățat că este un mare privilegiu să mori apărându-ți țara. Dacă țara mea are nevoie de viața mea, sunt gata să mor pentru patria mamă, pentru copiii mei, pentru viitorul familiei mele. Nimeni nu vrea să moară, dar Rusia își dorește să reconstruiască fosta uniune, iar noi nu vrem să locuim așa. Vor să ne îngenuncheze, dar luptăm pentru libertate și pentru viitorul copiilor și al țării", a mai spus Vitali Klitschko. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel