Klaus Johannis îl atacă dur pe Gigi Becali
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Klaus-Johannis
Klaus-Johannis

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, crede că Gigi Becali nu are ce căuta în Parlament. El spune că indiferent dacă pedeapsa este cu suspendare sau executare,  este neplăcut ca o persoană care are o condamnare penală să reprezinte pe cineva în Parlament. 

"Mie, personal, mi-ar displăcea să fiu reprezentat de o persoană cu o con­dam­nare penală, indiferent că este cu suspendare sau executare. După părerea mea, persoane cu condam­nări nu au ce căuta în Parla­ment. Punct. Nu contează unde este membru, contează principiul. Dacă acceptăm că persoane condamnate pot fi membri în Parlament, părerea mea este că greşim", a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis, citat de Tribuna, potrivit RL.

Gigi Becali, membru al comisiei juridice a Parlamentului, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat că i-a sechestrat şi interogat pe hoţii care i-au furat limuzina. Perioada de încercare este de 8 ani, timp în care Becali trebuie să respecte reguli stricte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel