Klaus Iohannis: Sper să reușim, până-n VARĂ, să ieșim din pandemie
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 21 apr, 18:25
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a transmis un mesaj privind pandemia, după învestirea în funcție a Ioanei Mihăilă, noul ministru al Sănătății.

"Coaliţiei de guvernare îi doresc mult suscces şi să termine cu rezultate notabil de bune această etapă nefericită pandemică. Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reuşim, până în vară, să ieşim din pandemie", a declarat Klaus Iohannis.

Declarația completă a președintelui Klaus Iohannis:

"Onorați musafiri,

Doamnă ministru,

Preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes! Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine. Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat.

Iar coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică. Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie."

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro