Klaus Iohannis, "politruc", experiment PSD
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Klaus Iohannis a explicat, duminică, în cadrul unei conferință de presă, de ce a spus că este politruc.

VEZI ȘI: Iohannis îl dă de gol pe Ponta. "Pur și simplu s-a ascuns"

Liderul PNL a zis că afirmaţia sa făcută recent, că este un politruc, a fost un experiment didactic, pentru a demonstra că "PSD copiază orice".

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, LOVITURĂ pentru Guvernul Ponta

"Fiind profesor de fizică de liceu ştiu cum se construieşte un experiment. Experimentul a fost simplu. Într-o întâlnire pe teme de educaţie am făcut această afirmaţia auto-ironică. Evident că nu mi se potriveşte. Sunt cunoscut ca un anti-comunist. A fost clar că nu eu sunt acela, dar am vrut să urmăresc ce face PSD cu acea afirmaţie. A copiat-o şi a venit exact să mă atace cu acest cuvânt. Experimentul s-a încheiat cu o concluzie clară: PSD nu are vreun proiect politic, vreun proiect de ţară şi, neavând vreo abordare pentru români, încearcă să improvizeze şi să copieze. Dacă venim noi cu o afirmaţie frumoasă, o regăsim şi la ei, dacă vin eu cu o construcţie care aparent le foloseşte pentru a mă ataca pe mine ca persoană, o copiază. În loc să vină cu soluţii, ei vin cu copy-paste", a declarat Klaus Iohannis, scrie CaleaEuropeană.

"Situaţia mea este un pic deosebită, fiindcă eu chiar am antecedente în sistemul educaţional, am fost dascăl de fizică timp de 15 ani, am condus un inspectorat şcolar timp de trei ani şi acuma sunt un politruc care vrea să candideze la Preşedinţia României", a spus Klaus Iohannis la o dezbatere organizată de ISP pe tema educaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel