Klaus Iohannis, mesaj de susținere pentru Dacian Cioloș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis premierului Dacian Cioloş şi membrilor Cabinetului că pot conta pe parteneriatul cu el şi a dorit totodată să dea asigurări că nu va încerca niciodată să spună Guvernului ce să facă. 

'Astăzi mai mult ca în zilele trecute s-a speculat relaţia dvs. cu mine. Eu pot să vă spun câteva lucruri foarte clar. Nu voi încerca niciodată să spun guvernului ce să facă, nu voi încerca să impun guvernului niciodată cum să facă. Aveţi toată libertatea şi toată răspunderea, dar în mine veţi găsi oricând domnul prim-ministru, onorate doamne ministru, stimaţi domni miniştrii, un partener. Eu vrea ca România să funcţioneze bine, iar pentru asta e nevoie de un guvern care funcţionează bine şi pentru asta e nevoie de comunicare. Sunt convins că vom găsi cele mai bune căi de a colabora pentru a rezolva multele colaborări pentru multele probleme care abia aşteaptă să vină cineva şi să găsească soluţii la ele', a afirmat preşedintele Iohannis, marţi seara, la ceremonia de preluare a mandatului de premier de către Dacian Cioloş la Palatul Victoria.

Şeful statului a reamintit că anul 2016 este 'un an complicat, cu două rânduri de alegeri, alegeri locale şi alegeri parlamentare, cu un buget care încă nu a ajuns în Parlament'.

'Cred că este bine în această conjunctură că v-a aşteptat pe dvs. (bugetul - n.r.). Simplu nu va fi, dar puteţi să contaţi pe parteneriatul cu mine', a conchis Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel