Klaus Iohannis, depunere candidatură. Câte semnături a strâns PNL
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Klaus Iohannis FOTO Agerpres
Klaus Iohannis FOTO Agerpres
Klaus Iohannis își va depune candidatura, vineri ora 12.00, la Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile prezidențiale, a anunțat PNL, într-un comunicat de presă. Șeful statului va fi însoțiț și de Ludovic Orban.

Klaus Iohannis își va depune candidatura, vineri ora 12.00, la Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile prezidențiale, a anunțat PNL, într-un comunicat de presă. Șeful statului va fi însoțiț și de Ludovic Orban. Președintele Klaus Iohannis va fi însoțit de liderul PNL Ludovic Orban, membri ai echipei de campanie, ai conducerii filialei PNL București, precum și de simpatizanți și susținători, mai arată sursa citată.

„Sunt convins că vom depăși 2.000.000 de semnături pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis, în timp ce alții se laudă că au strâns 200.000 de semnături. Eu vă spun că noi am strâns 200.000 de semnături numai în București”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă la Școala de Vară a Tineretului Liberal, la Venus, eveniment la care a participat și Iohannis. Tot vineri Dan Barna își va înregistra candidatura, începând cu ora 10.30.

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00. Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale. Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel