Klaus Iohannis i-a făcut portretul lui Vlad Voiculescu. Săgeți către USR PLUS
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 21 apr, 21:33
WhatsApp
foto Facebook Vlad Voiculescu
Președintele Klaus Iohannis i-a făcut portretul fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. 

Descrierea lui Voiculescu, prin negare

E vorba de un portret prin negare, de tipul așa nu trebuie să mai fie un ministru. 

”Oamenii vor politicieni care se implică și care își asumă proiecte, care nu caută scuze, care nu dau mereu vina pe alții și se victimizează. Miniștrii au misiunea să rezolve crize, în paralel cu pregătirea de reforme importante, și nu să provoace crize noi.” a spus președintele Klaus Iohannis, în declarația de presă. 

Anterior, către noul ministru al Sănătății, președintele a spus: ”Este foarte important ca ministrul să acționeze eficient și să comunice constant, să le explice românilor care este situația la zi, care sunt pașii de urmat și planul de măsuri avut în vedere.”

Semnal către USR PLUS: Nu e momentul de dispute și orgolii politice

De asemenea, a lansat și un semnal subtil către USR PLUS: ”Acum nu este momentul intensificării disputelor sau al orgoliilor politice, de nicio parte. Votul primit de la cetățeni cu doar câteva luni în urmă ne obligă pe toți să acționăm matur și responsabil.”


”Le cer guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog, mai puțină patimă politică și mai multă responsabilitate, mai puțin orgoliu și mai multă colaborare. Pe scurt, le cer să aibă ca prioritate agenda cetățeanului.” a mai spus președintele. 

Știm că USR PLUS a fost acuzat că a provocat o criză din orgoliu, după demiterea lui Vlad Voiculescu de către Florin Cîțu. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro