Klaus Iohannis, ATAC la PSD. „Dovedim practic că ne pasă de Moldova”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ziua Nationala 2020  Foto: Crișan Andreescu
Ziua Nationala 2020 Foto: Crișan Andreescu
Președintele României a făcut declarații în timpul participării la inaugurarea tronsonului de autostradă care va deservi centura orașului Bacău.

Aflat la Bacău, președintele Klaus Iohannis a făcut declarații privitoare la planurile pe care Guvernul le are pentru Autostrada Moldovei:

„Lucrurile au o importanță mare, dincolo de impactul local. Această bucată de autostradă de 17 km. este primul tronson, din Moldova, care vine să arate determinarea noastră, a mea cu siguranță, dar și a Guvernului liberal de a dezvolta semnificativ infrastructura în Moldova. Este o promisiune, deja mai veche, pe care am făcut-o. Cu siguranță vă amintiți că am fost și am rămas un promotor al Autostrăzii Moldova. Toate aceste tronsoane, care ne-au fost prezentate, sunt la fel de importante.

Nu este niciun secret că Moldova, prin „grija“ guvernanților pesediști a fost lăsată în urmă. Așa, nu se poate continua. Prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că ne pasă. Și nu la nivelul de povești și promisiuni deșarte, ci la nivelul de realizări. În continuare, proiectele de infrastructură din zona Moldovei și care leagă Moldova de restul țării sunt de maximă importanță și vor fi realizate.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel