România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 13 oct, 17:35
Klaus Iohannis a conferit noi decorații. Cine sunt cei care fac cinste României
Iohannis, Cotroceni  Foto: Crișan Andreescu
Astăzi, 13 octombrie 2020, președintele României a conferit decorații mai multor persoane care fac cinste României. Iată unde se întâmplă.

Ambasadorul României în Ucraina a înmânat marţi, 13 octombrie 2020, decoraţiile conferite de către Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, doamnei Lilia Govornean, profesor de limba şi literatura română la şcoala nr.17 din Cernăuţi şi şcolii cu predare în limba română din satul Oprişeni (director Nicolae Bodnariuc), raionul Hliboca, regiunea Cernăuţi.

În semn de deosebită apreciere şi recunoştinţă pentru profesionalismul şi dăruirea puse, de-a lungul timpului, în slujba actului educaţional, pentru contribuţia avută la promovarea limbii şi literaturii române şi a imaginii României peste hotare, pentru susţinerea activă a culturii şi a valorilor României, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru învăţământ” în grad de Cavaler doamnei Lilia Govornean, profesor de limba şi literatura română la Şcoala nr. 17 din Cernăuţi.

De asemenea, în semn de deosebită apreciere pentru contribuţia avută la promovarea limbii şi literaturii române şi a imaginii României peste hotare, pentru susţinerea activă a culturii şi a valorilor româneşti, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru învăţământ” în grad de Ofiţer Şcolii cu predare în limba română din satul Oprişeni (director Nicolae Bodnariuc), raionul Hliboca, regiunea Cernăuţi. Ceremonia a avut loc în cadrul Consulatului General al României la Cernăuţi, potrivit BucPress.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro