Urmărește emisiunea live
Kim Kardashian, declarații surprinzătoare despre fostul său soț, Kanye West. ”E în regulă să te alegi pe tine”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto Facebook Kim Kardashian
Sursa Foto Facebook Kim Kardashian
Chiar dacă despărțirea de Kanye West nu a fost deloc una amiabilă, Kim Kardashian mărturisește că ea și rapper-ul vor forma întotdeauna o familie. Într-un interviu recent acordat lui Robin Roberts, fondatoarea Skims a vorbit despre divorțul de Kanye, dar și despre impactul pe care acesta l-a avut asupra celor patru copii ai lor.

”Trebuie să fii acolo pentru ei”, a spus Kim. ”Indiferent de situație, chiar și în această viață nebună pe care o trăim, trebuie să ai un dialog onest cu copiii tăi. Eu și am Kanye am avut discuții. Trebuie să vorbim zilnic datorită copiilor. Urăsc faptul că lucrurile s-au terminat așa. Dar eu și Kanye vom fi mereu o familie. La sfârșitul zilei, vreau doar ca copiii mei să fie fericiți și sănătoși și să îl admire pe tatăl lor. Și îl admiră”, a mărturisit vedeta, potrivit Elle.

În luna februarie, în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue, Kim a vorbit onest despre despărțirea de Kanye West, dar și despre planurile sale de viitor. Vedeta în vârstă de 41 de ani a susținut că nu se mai simțea fericită alături de soțul ei și că nu regretă decizia de a divorța.

”Atât de mult timp am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții. Și cred că în ultimii doi ani am decis că mă voi face fericită. Și asta se simte foarte bine”, a spus Kardashian pentru Vogue.

Fondatoarea Skims a continuat cu faptul că a ales să se concentreze asupra ei și face eforturi pentru a se mulțumi pe sine. Ba mai mult, Kim i-a îndemnat și pe fani să îi urmeze exemplul.

”Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți despre ceea ce te face cu adevărat fericit. M-am ales pe mine. Cred că este în regulă să te alegi pe tine”, a mai spus Kim.

Kim Kardashian face declarații despre relația cu Pete Davidson

Kim Kardashian a spus în glumă faptul că relația nu devine oficială până când nu postezi imagini de cuplu pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Kim Kardashian a precizat că are foarte multe fotografii cu iubitul ei și sunt cât se poate de drăguți împreună.

Totuși, a mărturisit că ceva o oprește din a distribui mai multe imagini cu Pete Davidson, relația celor doi fiind la început.

”Am cele mai drăguțe poze cu noi și vreau să spun: `O, Doamne, suntem atât de drăguți.` Dar apoi îmi zic: `Nu fi atât de disperată. Nu mai posta atât de mult.` Nu știu care este lucrul potrivit pe care ar trebui să îl fac, ca și cum nu am mai avut relații înainte să existe Instagram. Da, nu știu care sunt regulile”, a spus Kim Kardashian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel