Data publicării:

Kilograme de droguri, confiscate de polițiști

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
Droguri canabis si cocaina. Foto ilustrativ: Politia Romana
Droguri canabis si cocaina. Foto ilustrativ: Politia Romana
Câteva kilograme de droguri au fost confiscate în urma unor acțiuni de prindere în flagrant a trei persoane. 

Începând din luna aprilie a acestui an, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Bucureşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activiatea infracțională a doi bărbați și o femeie, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma tuturor activităților, au fost indisponibilizate 6,2 kilograme de cannabis, peste 100 de grame de cocaină, 60 de grame MDMA, 20 de grame de hașiș, 750 de euro și 17.600 de lei.

Au fost prinși în flagrant

Operațiunea a fost finalizată la data de 5 mai, când, în jurul orei 4.30, cei trei au fost prinși în flagrant delict, imediat după ce au vândut 2 kilograme de cannabis și 100 de grame de cocaină, în schimbul a 11.000 de euro.

Ulterior, în baza mandatelor emise de Tribunalul București, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în Arad și Timișoara, de unde au mai fost ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de game de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 de lei.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului D.I.I.C.O.T., fiind reținuți pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel