Khabib Nurmagomedov, ofertă de la 50 Cent. Răspuns de milioane
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
La scurt timp după scandalul uriaș de la meciul cu Conor McGregor, luptătorul rus Khabib Nurmagomedov a fost ofertat de celebrul 50 Cent. Rapper-ul i-a propus două milioane de dolari, pentru a semna cu altă promoție din luptele în cușcă, Bellator.

Scandal transformat în bătaie

Nurmagomedov, campionul mondial UFC la categoria ușoară, după ce l-a învins pe irlandez, a sărit gardul cuștii și l-a lovit pe unul dintre oamenii din stafful lui McGregor. A urmat o bătaie generală, iar o persoană din anturajul lui Nurmagomedov, Zubaira Tukhugov, a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor.

După cele întâmplate, președintele UFC, Dana White, a decis să nu-i dea în ring centura lui Nurmagomedov, iar apoi i-a reținut bursa de meci.

50 Cent, noul patron al lui Nurmagomedov?

Vizibil enervat, Nurmagomedov a amenințat că părăsește promoția UFC. Moment favorabil pentru 50 Cent, care i-a propus fix aceeași sumă pe care ar fi trebuit s-o primească la meciul cu McGregor, adică două milioane de dolari.

"Cred că UFC greșește în modul în care îl tratează pe Khabib, n-au făcut la fel cu Mcgregor. Aș plăti 2 milioane de dolari pe loc dacă va lupta pentru mine în Bellator. Mă ocup apoi de Dana (nr White, președintele UFC) și de contract. UFC-ul nu este singura companie. Zubaira este și el primit". 

Răspunsul lui Khabib nu s-a lăsat mult așteptat: "Trimite-mi adresa".
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel