Cât câștigă un angajat la KFC
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
În urma unui anunț făcut de KFC anul trecut, mai bine de 2.000 de persoane au plicat pentru diverse job-uri. Iată ce salarii au angajații!

“Dacă îți place să ai de-a face în fiecare zi cu ceva nou, să găsești un motiv de optimism în fiecare experiență, să fii activ și să nu te plictisești – acum știi că la KFC îți poți găsi povestea de success, chiar dacă nu ai experiență”, a fost anunțul prin care KFC a făcut recrutările.

Potrivit site-ului undelucram.ro, mai bine de 2.000 de persoane au aplicat atunci pentru diverse joburi. Potrivit reprezentanților KFC, pachetul salarial oferit membrilor echipei pornea de la 1.700 de lei brut, sumă care includea valoarea tichetelor de masă și bonusuri de performanță.

Un manager de tură trebuie să aibă cunoștințe medii de operare a  calculatorului, experiență în redactarea de rapoarte și documente și de coordonare a unei echipe.  Cunoașterea limbii engleze este obligatorie. Studiile superioare reprezintă un avantaj la angajare. 

Salariul unui manager de tură la KFC ar fi de 1.700 de lei, pentru un angajat full time în Bucuresti și cu o experiență în domeniu de 2 ani. În același timp, potrivit aceleași surse, un casier cu experiență în domeniu de până într-un an ar câștiga 850 de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel