Kelly Clarkson și Snoop Dogg, împreună pe scena 'Eurovisionului american'
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Snoop Dogg și Kelly Clarkson, împreună pe scena 'Eurovisionului american' / Foto: Agerpres
Snoop Dogg și Kelly Clarkson, împreună pe scena 'Eurovisionului american' / Foto: Agerpres
Rapperul Snoop Dogg și cântăreaţa Kelly Clarkson au fost aleşi prezentatorii principali de la American Song Contest.

Competiţia muzicală va fi organizată în SUA şi se inspiră din celebrul Eurovision. La acest concurs live vor participa artişti din toate cele 50 de state americane, scrie BBC.

Snoop Dogg a declarat că este onorat să prezinte concursul. Mai mult, a făcut o glumă pe această temă: "Sunt onorat să prezint alături de sora mea mai mică Kelly Clarkson, adică Miss Texas".

"Sunt o admiratoare a concursului Eurovision, îmi place conceptul Eurovision şi sunt încântată să aduc acest fenomen muzical în America", a spus la rândul ei cântăreaţa Kelly Clarkson.

Artista, care a devenit celebră după ce a câştigat primul sezon al emisiunii-concurs "American Idol" în 2002, a adăugat: "Sunt încântată să lucrez cu Snoop şi abia aştept să văd fiecare stat şi teritoriu reprezentat de artişti care îşi interpretează propriile cântece".

Trofeul American Song Contest



Competiţia muzicală va include 56 de cântăreţi, duouri şi trupe - un artist pentru fiecare stat, plus districtul Washington DC şi cinci teritorii americane -, care vor concura pentru câştigarea trofeului American Song Contest, atribuit celui mai bun cântec original nou.

Acest show TV cu o durată de opt săptămâni va avea premiera pe 21 martie la postul NBC, în timp ce marea finală a concursului va avea loc pe 9 mai. Concursul Eurovision a devenit un punct de referinţă în calendarul industriei de divertisment din Europa încă de la prima sa ediţie, organizată în 1956.

Evenimentul din acest an va avea loc la Torino, după ce trupa rock italiană Maneskin a câştigat ediţia din 2021 cu cântecul "Zitti e Buoni", care a reuşit să pătrundă între primele 20 de locuri ale topului muzical din Marea Britanie.

Ştirea despre desemnarea prezentatorilor de la American Song Contest a fost publicată la câteva ore după ce Snoop Dogg a cântat alături de Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige şi Kendrick Lamar în pauza galei Super Bowl (finala Ligii naţionale de fotbal american - n.r.), care a avut loc duminică seară pe SoFi Stadium din Los Angeles. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel