Urmărește emisiunea live
Kelemen Hunor, tranșant cu PP-DD. "Ar fi fost un DEZASTRU pentru noi toți"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit, la DCNEWS LIVE, despre o alianță cu PNL-PDL pe plan național, după modelul celei de pe plan european, din PPE. Kelemen Hunor a fost categoric și cu primirea PP-DD la guvernare. O culoare de care nimeni nu are nevoie, spune președintele UDMR. 

Recent, v-ați opus intrării la guvernare a unui partid care aducea un pic de culoare...

Kelemen Hunor: O culoare de care coaliția nu avea nevoie și mai ales PSD, și mai ales premierul Ponta. Asta este convingere mea. 

Deci pentru binele premierului v-ați opus aducerii la guvernare a PP-DD?

Kelemen Hunor: Pentru binele coaliției, pentru că e o chestiune de imagine și de conținut și, dacă aceste lucruri se unesc, eu am și spus și unii s-au supărat, ar fi fost un dezastru pentru noi toți, pentru că vorba de un partid populist. Nu știi dacă e de stânga sau de dreapta, are și mesaje foarte, foarte populiste de stânga și mesaje de alt gen, nu neapărat de stânga. În plus, PP-DD, la alegerile europarlamentare, a obținut un scor mic. E adevărat, încă mai are un grup în Camera Deputaților, la Senat nu mai are, dar nu este o formațiune din punct de vedere ideologic, structural bine închegată și cu rădăcini în societatea românescă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel