Kelemen Hunor, reacție la desemnarea unui premier de la UDMR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a avut o reacție la declaraţiile făcute de preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmând că deputatul "a fumat ceva" sau a "tras pe nas".

"L-aţi întrebat pe domnul Tomac ce a fumat astăzi dimineaţă? Şi cu un aer grav a anunţat acest lucru. A tras ceva pe nas? E grav, când un lider de partid, cu un aer atât de grav, vorbeşte prostii", a spus Kelemen Hunor.

El a comentat că Eugen Tomac "se uită la noi (UDMR - n.r.) ca la o catastrofă naţională", repetând că liderul PMP "a fumat ceva".

[citeste si]

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, la Parlament, că a aflat de la mai mulţi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care „depăşeşte imaginarul în politică".

Kelemen Hunor a mai declarat că nu crede în varianta ca PSD-ALDE să depună o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, explicând că, atât timp cât există o coaliţie funcţională, Uniunea nu discută despre "variante" precum intrarea la guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel