Keanu Reeves, afacere cu motociclete. Cum arată KRGT-1, prima motocicletă produsă de compania sa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Keanu Reeves îmbină actoria cu afacerile. Actorul își permită o aventură pe două roţi alături de constructorul de motociclete Gard Hollinger. Cei doi au creat un chopper-ul rebel KRGT-1.

Compania înfiinţată de Keanu Reeves, Arch Motorcycle Company, a construit un chopper cu motor v-twin de doi litri şi caroserie din aluminiu, scrie gizmag.com.

Motocicleta KRGT-1 costă 78.000 de dolari şi a devenit rapid mijlocul de transport preferat al lui Keanu Reeves, care a deţinut până în prezent doar două autoturisme. Garajul lui Keanu Reeves găzduieşte motociclete Kawasaki, Suzuki, Beemer, Harley Davidson, Guzzis şi Nortons.

Keanu Reeves a încercat să modifice singur o motocicletă, dar a distrus-o şi în cele din urmă a apelat la constructorul de motociclete Gard Hollinger. Motorul motocicletei KRGT-1 are o capacitate de 2.032 cc şi dezvoltă 122 cai-putere.

Producătorii precizează că au fost foarte atenţi la detalii - numai rezervorul a necesitat 66 de ore de muncă, fiind prelucrat dintr-o bucată brută de aluminiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel