Kaufland retrage un alt produs. Returnați-l, o să primiți contravaloarea sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Fotografie creată de Oleg Magni, de la Pexels
Fotografie creată de Oleg Magni, de la Pexels
Kaufland mai retrage un produs.

Kaufland retrage, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul: Spice & Soul - Răzătoare multifuncțională, GTIN 4337185869136, a anunțat lanțul de magazine.

Articolul menționat a fost comercializat în magazinele Kaufland începând cu luna iulie 2020. La produsul menționat, bucăți mici din componentele din plastic se pot rupe, existând astfel posibilitatea de accidentare.

Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Citește și: Obicei japonez benefic pentru creier. Vlad Ciurea: Cafeaua și mierea în exces nu ajută

Amintim că, pe 5 mai, rețeaua de magazine Kaufland anunța că retrage un lot din produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”.

Articolul menționat a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 17.03.2022 – 03.05.2022. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.

Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazine Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022.

Prețurile în Italia și Germania. Hartmann: Mai țineți minte făina noastră? Cât a ajuns să coste în Italia

„Am fost în Italia de curând. Mai țineți minte făina noastră de trei nule (000), o aveam în România. Punga aia de 750 de grame, acum, e 4 euro. A fost 1,25! Pe lângă spaima de război, mai este și o speculă”, a spus H.D. Hartmann în cadrul emisiunii „Geostrategica” de la DCNewsTV.

„Am trecut prin Düsseldorf la întoarcerea în România. Prețurile la un restaurant tradițional, la care mă duceam cu familia mea, s-au dublat. Și i-am întrebat de ce?! Nu folosiți grâul de anul trecut, când nu era război? Nu folosiți pâinea din făina de anul trecut? Vinul nu este de anul trecut? Nu suntem în aprilie anul viitor! Au spus că peste tot au crescut prețurile”, a mai declarat H.D. Hartmann la DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel