Katy Perry, despre lupta cu depresia: Mi-era rușine că sunt pe tratament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandra Cheroiu
WhatsApp
sursa etonline.com
sursa etonline.com
Cântăreața Katy Perry a vorbit deschis în cadrul unui interviu, despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat în ultimii ani, recunoscând că s-a simțit rușinată de faptul că a trebuit să apeleze la tratament în lupta cu depresia. Artista spune că logodnicul ei, Orlando Bloom, este singurul care poate face față stărilor sale depresive.

Artista, în vârstă de 35 de ani, care se pregătește de lansarea noului album „Smile“, a spus în cadrul emisiunii Howard Stern Show că „și-a pierdut zâmbetul“ după ce a albumul său din 2017, „Witness“ nu a fost primit așa cum se aștepta, primind feedback-uri negative, arată Daily Mail

„Întotdeauna mi-a plăcut să fiu jucăușă cu muzica mea și am pierdut asta. Chiar îmi pierdusem zâmbetul. Creezi artă și ești încântat de faptul că va fi primit de lume... Iar când nu este primit de lume, când este ceva de genul: 'Nu, mulțumesc', te gândești: 'Oh, rahat! Nu e un sentiment plăcut’. A fost mai mult decât orice cu care m-am confruntat vreodată în viață“, a spus Katy Perry. 

Cântăreața spune că, deși a mai trecut prin episoade depresive, reușise să evite căderea într-un loc atât de întunecat. „Prin toate lucrurile acelea pe care le faci ca să te distragi: mănânci, muncești, îți faci un iubit, faci cumpărături“, a spus ea.

Vorbind despre decizia de a lua un tratament pentru a depăși impasul, a spus: „Mi-era rușine că sunt pe tratament pentru că mă gândeam: 'Eu am scris Firework.' Dar a fost a fost unul din lucrurile alea în care mi-am scrântit creierul puțin.“

Katy Perry a povestit că logodnicul său, actorul Orlando Bloom (43 de ani), alături de care așteaptă un copil, a fost „singurul“ care a putut face față stărilor sale întunecate.

„I-am arătat toate fețele depresiei și el încă îmi rămâne alături și nu se lasă impresionat. De aceea el este perfect, pentru că sunt greu de dus“, a mai spus Perry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never too pregnant for a crop ????????‍♀️ and never too good for a mask ???? Get ur #SMILE game on (tho don’t forget darling #Daisies????) and head to the link in my bio for your merch bundles! ????

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel