Kate Middleton, vizibil afectată de a treia sarcină
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
kate middleton
kate middleton
Ducele și ducesa de la Cambridge s-au alăturat unei game uluitoare de vedete la spectacolul Royal Variety Performance.

Kate Middleton a preferat să stea depare de lumina reflectoarelor și să renunțe la îndatoririle regale din cauza grețurilor matinale, acum defilează din nou. Kate pare uneori depășită de situație și nici măcar machiajul nu îi mai poate ascunde semenele de oboseală.

Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de al treilea copil al cuplului. Kate a reușit să atragă toate privirile într-o rochie mulata, albatră, plina de cristale. 

Potrivit Daily Mail,  Kate și William vor viziona o serie de artiști, inclusiv James Blunt, Louis Tomlinson, Paloma Faith și Seal, la gala de seară găzduită de Miranda Hart la Palladium din Londra.

Cu 89 de spectacole de 105 ani, evenimentul este susținut de Fondul Benevolent al divertismentului artistic, al cărui regină este patron.

[citeste si]

Cuplul a participat ultima dată la eveniment în 2014, când Kate, care a rămas însărcinată cu Printesa Charlotte. În timp ce ducele își îndeplinea rolul cu entuziasm, ducesa era lăsată în momente de râs, când lumina reflectoarelor a căzut asupra lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel