Kate Middleton, PĂRĂSITĂ de Prințul William, în noaptea de Revelion: Regina, dezamăgită. S-au DESPĂRȚIT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Cum a ajuns Kate Middleton să fie abandonată de Prințul William, în noapte de Revelion.

O carte despre Familia Regală britanică a scos la iveală noi detalii despre relația dintre Kate Middleton și Prințul William. Potrivit informațiilor, în anul 2006, când Ducii de Cambridge se pregăteau să petreacă venirea Noului An, Kate Middleton a rămas singură și dezamăgită.

Un apel telefonic a schimbat totul în relația dintre Kate și William la acea vreme.

Prințul William petrecuse Crăciunul cu familia regală la Sandringham, ca de obicei, și  potrivit planului trebuia să călătorească pentru a se întâlni cu Kate și a petrece Anul Nou împreună. 

Kate Middleton, dezamăgită de Prințul William chiar în noaptea de Revelion

În cartea ei publicată în 2011, The Making of a Royal Romance, autoarea regală Katie Nicholl susține că William i-a promis lui Kate că se va alătura familiei ei, dar a decis să rămână cu familia lui, informând-o telefonic despre schimbarea bruscă de planuri. 

"William s-a gândit foarte bine și s-a așezat cu tatăl său și cu bunica lui pentru a avea o discuție sinceră despre viitorul lui cu Kate. Ambii l-au sfătuit să nu se grăbească în nimic", a dezvăluit Katie Nicholl.

"Săptămâni mai târziu, în 2007, Kate și William s-au despărțit pentru scurt timp", iar potrivit surselor, "regina a fost dezamăgită de despărțire". Dar despărțirea a fost de scurtă durată, deoarece săptămâni mai târziu, William și Kate au fost văzuți sărutându-se la o petrecere a armatei la cazarma din Bovington, Dorset.

Nu a trecut mult timp până când împăcarea lor a fost confirmată, iar Kate s-a mutat în apartamentul lui William, Clarence House, unde acesta se întoarcea vineri seara de la serviciul militar pentru a petrece weekend-urile împreună.

Cum se înțeleg, de fapt, Kate Middleton și William. Fedrizzi: Lucrurile devin un pic problematice

Cei doi Duci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louise.

Dincolo de relația lor pe care mulți o admiră și o văd perfecte, astrele oferă detalii neașteptate despre cei doi. 

Kate Middleton este Capricorn, iar Prințul William este Rac, tocmai de aceea, potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, Ducele și Ducesa de Cambridge au o compatibilitate solidă.

Maria Ciobanu, pensie UMILITOARE în România. Cât îi dă America, după ce și-a luat cetățenia. Suma te va uimi

Prințul William este motivat de Kate Middleton

"Kate îl motivează pe William cu Soarele ei în Capricorn și Soarele lui în Rac. Cei doi se înțeleg unul pe celălalt la un nivel intelectual profund și la nivel emoțional, având amândoi Luna în Rac", a spus Michelle Fedrizzi.

În plus, William are Mercur în Gemeni, iar Kate în Vărsător, ceea ce indică faptul că amândoi sunt pe aceeași lungime de undă și gândesc la fel.

Fedrizzi explică, de asemenea, că asemănarea lor intelectuală oferă stabilitate Familiei Regale.

"Ei îi ajută pe oameni să vadă lucrurile diferit și ar putea fi cei care vor reuși să extindă ideile și chiar să aducă un echilibru, fiind împăciuitori sau mediatori în familie atunci când lucrurile devin un pic problematice", a adăugat ea, arată yahoo.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel