Data publicării:

Kate Middleton, omagiu cu totul special adus Reginei Elisabeta în ziua încoronării

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
După încoronare, Palatul Buckingham a împărtășit trei imagini oficiale în care se poate vedea rochia Alexander McQueen pe care Prințesa de Wales a purtat-o sub robele ei oficiale, precum și bijuteriile alese.

Rochia lui Kate este împodobită cu broderii cu motive de trandafiri, ciulin, narcise și trifoi, pentru a reprezenta cele patru națiuni ale Regatului Unit (aceleași flori au apărut pe rochia ei de mireasă în 2011).

Imaginea arată, de asemenea, cum prințesa a onorat-o pe regretata Regina Elisabeta a II-a în acea zi, purtând colierul ei care a fost comandat în 1950 de Regele George al VI-lea pentru Prințesa Elisabeta de la vremea aceea. Darul de la tatăl ei, care a murit când ea avea doar 25 de ani, a fost una dintre bijuteriile preferate ale reginei. 

Regina a fost fotografiată pentru prima dată purtând colierul la scurt timp după încoronarea sa, în 1952, și l-a purtat de mai multe ori în timpul primului său turneu în Commonwealth. Monarhul a purtat apoi Colierul Festoon pentru multe momente memorabile, istorice, de-a lungul domniei sale, inclusiv pentru turnee regale importante și întâlniri cu demnitari – ea îl purta când a dansat cu președintele Gerald Ford la Casa Albă. 

Este prima dată când Prințesa de Wales poartă acest colier și este o alegere extrem de importantă. Toate alegerile în materie de bijuterii ale lui Kate Middleton au fost sentimentale. Ea a purtat, de asemenea, cerceii cu diamante și perle din Marea Sudului care au aparținut anterior Prințesei Diana, care au un design în formă de potcoavă cu diamante tăiate în marchiză. Diana a fost fotografiată purtându-le de nenumărate ori, inclusiv într-o vizită în Australia în 1996.

În ceea ce privește accesoriul purtat pe cap, acesta a fost făcut special pentru ea, dovadă fiind faptul că și fiica ei, Prințesa Charlotte, a purtat o versiune în miniatură, potrivit Glamour.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel