Kaspersky Internet Security 2011, cel mai bun program de securitate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
 Kaspersky Internet Security 2011
Kaspersky Internet Security 2011

În urma unor teste realizate de publicația germană ”ComputerBild”, Kaspersky Internet Security 2011, suita completă de securitate pentru utilizatorii individuali, s-a clasat pe locul întâi, informează Agerpres

Potrivit sursei citate, în cadrul testelor au fost evaluate, în mai multe etape, 10 suite de securitate (opt suite comerciale şi două gratuite). Soluţia Kaspersky Lab a obţinut cel mai ridicat scor total, respectiv 2.41 din 6, pe o scară inversă, 1 fiind cel mai înalt punctaj care se putea realiza.

Fiecare program de securitate a executat un proces de scanare pentru detectarea a peste 300.000 de mostre malware actuale periculoase, precum şi capacitatea acestora de a bloca executarea de malware inactiv, nedetectat iniţial pe hard-disk.

Kaspersky Internet Security 2011 a oprit toate fişierele periculoase înainte ca acestea să afecteze computerul, demonstrând şi cea mai ridicată rată de detecţie pentru malware activ, a fost concluzia experţilor de la ”ComputerBild„.

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel