Karim Benzema, noul Balon de Aur? "Ar trebui să îi scrie deja numele pe trofeu"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Karim Benzema
Facebook Karim Benzema
Rio Ferdinand, fostul fundaş de legendă al lui Manchester United, crede că atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, ar trebui să ia Balonul de Aur în acest sezon. 

”Ar trebui să-i scrie deja numele pe următorul Balon de Aur și să-i dea trofeul. Și-a dus echipa la cel mai înalt nivel. Real Madrid zboară, iar el e talismanul echipei.

Când Cristiano Ronaldo era la Real Madrid, Benzema a fost umil și a acceptat să fie în plan secund. Știa ce înseamnă Cristiano pentru echipă. Dar acum a ieșit din umbră”, a transmis Rio Ferdinand, citat de Marca.

Iker Casillas: K9 e Dumnezeu 

”K9 este Spiderman. K9 este Wolverine. K9 este portarul unei clădiri. K9 este cel mai bun prieten al tău. K9 e bunicul tău. K9 este președintele Statelor Unite. K9 este instructorul alături de care sari cu parașuta. K9 este îngerul tău păzitor. K9 este Dumnezeu!”, a scris Iker Casillas, pe Twitter.

Benzema, hat-trick de senzație în Chelsea - Real Madrid. S-a apropiat la un gol de Lewandowski în clasamentul golgheterilor

Francezul Karim Benzema, atacantul echipei Real Madrid, autorul unei triple în partida cu Chelsea Londra (3-1), s-a apropiat la un singur gol de polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen), liderul clasamentului golgheterilor actualei ediţii a Ligii Campionilor la fotbal. 

Benzema a reuşit cu această ocazie al doilea său hat-trick consecutiv în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, după cel din meciul cu Paris Saint-Germain, câştigat cu acelaşi scor de madrileni, pe 9 martie, în manşa secundă a optimilor de finală din Champions League.

Francezul a ajuns astfel la 11 goluri marcate în opt partide disputate de la debutul sezonului în Liga Campionilor, cu unul mai puţin decât Lewandowski, care nu a reuşit să înscrie în meciul pierdut de Bayern Munchen pe terenul formaţiei Villarreal (0-1), marţi, în prima manşă a sferturilor de finală.

Karim Benzema şi Robert Lewandowski sunt în competiţie şi pentru clasamentul istoric al marcatorilor din Champions League, în care polonezul ocupă locul al treilea, cu 85 de goluri, urmat de francez, cu 82 de reuşite.

Clasamentul golgheterilor actualei ediţii a Ligii Campionilor: 12 goluri: Lewandowski (Bayern Munchen) 11 goluri: Benzema (Real Madrid), Haller (Ajax Amsterdam) 8 goluri: Salah (FC Liverpool) 7 goluri: Nkunku (RB Leipzig) 6 goluri: Danjuma (Villarreal), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Mahrez (Manchester City), Mbappe (Paris Saint-Germain), Sane (Bayern Munchen) 5 goluri: Messi (Paris Saint-Germain), Nunez (Benfica Lisabona) 4 goluri: Goncalves (Sporting Lisabona), Griezmann (Atlético Madrid), Muller (Bayern Munchen) ....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel