Kanye West, schimbare RADICALĂ: Sunt liber!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Autoproclamatul „cel mai mare artist din toate timpurile” a lansat albumul mult așteptat „Jesus Is King”, precum și filmul său complementar cu același nume în fața a sute de fani la Forumul din Los Angeles, California, potrivit Fox News.

Kanye West este un om total schimbat. Acesta a declarat la începutul previzualizării noului clip: 'Acum, că sunt în slujba Lui Hristos, misiunea mea este să-I răspândesc Evanghelia. Trebuie să fac cunoscut oamenilor ce a făcut Iisus pentru mine'.

'De-a lungul timpul v-am arătat multe. Într-un timp, v-am arătat ce a făcut high-classul pentru mine, ce a făcut Hennesey pentru mine, dar acum vă aduc în vedere ce a făcut Iisus pentru mine. Nu mai sunt un sclav. De acum sunt copilul Lui Dumnezeu. Sunt liber.' a spus Kanye West. Albumul „Jesus Is King” conține 12 piese. Este un album cu teme și simboluri religioase, care accentuează calea divină.

Amintim faptul că vedeta americană, Kim Kardashian, şi-a creștinat recent copiii, cu ocazia unei vizite în Armenia, ţara de origine a strămoşilor săi pe linie paternă. Slujba de botez a avut loc la Etchmiadzin, o localitate aflată la aproximativ 20 de kilometri distanţă de capitala Erevan şi unde se află principala catedrală creştină din Armenia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel