Kanye West își schimbă numele. Vrea să fie numit Ye
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - Kanye West își schimbă numele. Vrea să fie numit Ye
Instagram - Kanye West își schimbă numele. Vrea să fie numit Ye
Rapperul american Kanye West a depus documentația pentru a-și schimba numele în buletin. 

Rapperul Kanye West a depus documente pentru a-și schimba numele oficial. Acesta dorește să fie cunoscut pur și simplu ca Ye, scrie BBC. El a citat „motive personale” în documentele depuse la instanța din Los Angeles.

Decizia vine la aproape trei ani după ce vedeta muzicală, designerul de modă și potențialul candidat la prezidențialele de la Washington a scris pe Twitter despre schimbarea numelui său, după ce au lansat un album intitulat tot Ye.

Ideea schimbării numelui a apărut în 2018


La acea vreme, el s-a referit la „ființa” cunoscută formal anterior sub numele de Kanye West. Acesta anunța în 2018: „Eu sunt Ye”.

Pe lângă faptul că este o abreviere a numelui său actual, cântrărețul de 44 de ani a mai spus că noul apelativ are și semnificație religioasă pentru el.

„Consider că ye este cel mai des folosit cuvânt din Biblie, iar în Biblie înseamnă tu”, a spus West în 2018.

West se întâlnește cu un fotomodel rus

De curând, Kanye West și soția sa Kim Kardashian au depus actele de divorț. Aflat în plin proces de divorț, rapperul Kanye West a fost văzut cu Irina Shayk în Franța. Fosta soție, Kim Kardashian, a știut de 'săptămâni' de romantismul lor în devenire, spune o sursă.

După ce West și Shayk, în vârstă de 35 de ani, au fost văzuți împreună în localitatea Provence, Franța, la începutul acestei săptămâni, unde rapperul și-a sărbătorit aniversarea alături de modelul rus, sursele spun că Kim Kardashian știa despre romantismul lor în devenire „de săptămâni”.

'Nu o deranja pe Kim că fostul ei soț se întâlnește', spune sursa. 'Singura ei grijă sunt copiii lor. Vrea ca Kanye să fie prezent și să petreacă cât mai mult timp cu ei. Copiii adoră când Kanye este prin preajmă'. 'Kim nu vrea ca o nouă prietenă să-l distragă pe Kanye de la petrecerea timpului cu copiii', a mai adăugat sursa, conform People.

'A început să o urmărească acum câteva săptămâni. Kanye este un tip convingător, persuasiv.', a spus sursa, adăugând că cei doi au stat trei nopți la luxoasa Villa La Coste din Franța, după ce anterior au fost văzuți în SUA, pe Aeroportul din New York.

'El a invitat-o ​​în Franța și ea a acceptat fericită. Nu se întâlnesc oficial, dar există un interes din ambele părți.', a mai adăugat sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel