Kanal D lansează serialul „Stăpâna inimii”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gullu si Kemal
Gullu si Kemal

Kanal D lansează, din 14 iulie, serialul „Stăpâna inimii”. Acţiunea serialului se petrece în Turcia anilor ‘50.

Gullu (Ozgu Namal) este o fată foarte frumoasă, dar foarte saracă, care lucrează la una dintre fabricile lui Muzaffer (Mehmet Aslantug), cel mai mare bogătaş din Adana (oras situat in sudul Turciei).

Gullu este îndrăgostită de Kemal (Caner Cindoruk), angajat ca mecanic în aceeaşi fabrica. Cei doi se iubesc foarte mult şi doresc să îşi întemeieze o familie imediat ce ea va împlini 18 ani. Din cauza că il iubeşte pe Kemal, dar şi pentru că nu aduce familiei toţi banii pe care îi câştigă la fabrică, Gullu devine ţinta agresiunii celor care ar fi trebuit să o protejeze, bătăile fiind la ordinea zilei. Familia se opune cu vehemenţă acestei relaţii pentru că vor ca viitorul soţ al fetei să fie un om bogat, să îi scoată din saracie. Aceştia încearcă cu disperare să o mărite cu nepotul proprietarului fabricii, Ramazan (Necip Memili), care ofera foarte mulţi bani pentru ea.

Milionarul Muzaffer revine în Adanna, după o calatorie de 6 luni prin Europa, iar acest lucru îi va schimba cu totul destinul lui Gullu.

Povestea capătă o mai mare intensitate când Muzaffer o întâlneşte pe frumoasa fată. Muzaffer era văzut ca un om indiferent, total dezinteresat de muncitorii care lucrau în fabrica lui, lăsându-i pe aceştia de cele mai multe ori făra salarii şi lipsindu-i de orice drepturi. Asta până când frumoasa Gullu îi va cere socoteală bogătaşului pentru lipsurile pe care muncitorii le îndură de atât timp.

Muzaffer este cucerit de frumuseţea şi curajul fetei şi face totul pentru ca aceasta să îi devină soţie. Gullu devine astfel, stăpâna moşiei.

O poveste interesantă, plină de iubire şi curaj, vă aşteaptă în noul serial „Stăpâna inimii”, din 21 iulie, în fiecare zi, de luni până duminică, de la 14.45, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel