Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 13 iul, 13:51
Kamara, eveniment important: S-a ridicat pentru prima dată
Kamara a făcut public pe paginile sale de socializare cel mai important eveniment al fiului lui, Leon,  de după cele trei operații de transplant de celule stem.

Leon, fiul lui Kamara, s-a ridicat pentru prima dată în șezut, după cele trei operații de transplant de celule stem. 

Vestea cea mare a dat-o chiar îndrăgitul artist, prin intermediul unui vlog pe pagina personală de YouTube, în care îl filmează pe Leon în timpul celui mai important și emoționant moment din viața lui. 

A constientizat reușita

 

"Ieri, pentru prima oară, Leon a reușit să se ridice în fund", a fost anunțul făcut de Kamara prin intermediul rețelelor de socializare, bucurându-i atât pe fani, cât și pe apropiații acestora. În episodul postat se observă că cel mic a constientizat reușita și s-a bucurat la maximum de progresul pe care l-a facut.

Artistul a mai mărturisit că micuțul este bine și se pregătește pentru cea de-a patra operație, iar concomitent cu transplanturile de celule stem, acesta face și sedințe de fizioterapie.

Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp după naștere. Problemele de sănătate au început încă din prima zi de viață și i-au afectat copilului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie.

Vezi și: Fiul lui Kamara, primul transplant, în Turcia: ''Drumul spre o copilărie normală...''


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro