Data publicării:

Kamala Harris, pe coperta Vogue în plină campanie prezidențială /foto

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Kamala Harris apare pe coperta noii ediții a revistei Vogue. Aceasta nu este prima dată când vicepreședinta Statelor Unite apare pe coperta renumitei publicații.

Vicepreședinta SUA și candidata Partidului Democrat, Kamala Harris, este prezentată în ediția recentă a revistei Vogue, fiind descrisă drept „candidata epocii noastre”. Fotografia realizată de Annie Leibovitz o înfățișează într-un costum sobru, într-un ton de profesionalism discret. Anna Wintour, redactorul-șef Vogue, nu și-a ascuns simpatia pentru Harris, iar acest număr special o portretizează ca o figură a modernității politice, potrivit AFP.

Articolul din revistă nu aduce noi dezvăluiri politice, dar subliniază poziția echilibrată a lui Harris în fața unor subiecte internaționale complexe, cum ar fi situația din Orientul Mijlociu. Ea și-a reafirmat sprijinul pentru dreptul Israelului la apărare și pentru autodeterminarea palestiniană, evitând să facă previziuni asupra evoluțiilor din regiune.

În 2021, când Harris a apărut prima dată pe coperta Vogue, ținuta ei casual, cu teniși Converse, a stârnit controverse, mulți considerând că imaginea nu reflecta prestigiul funcției de vicepreședinte. În noua sa apariție, Harris mizează pe o prezență mai formală, potrivită ambițiilor sale prezidențiale.

Harris își consolidează, de asemenea, sprijinul în rândul industriei de divertisment. Într-un episod recent al emisiunii prezentate de Oprah Winfrey, mai multe vedete de la Hollywood au susținut-o public, subliniind popularitatea de care se bucură în rândul personalităților culturale. Apariția sa în Vogue reflectă nu doar strategia sa de campanie, ci și maniera în care se prezintă ca o figură puternică, contemporană și influentă în politica americană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel