Data publicării:

Kadîrov spune că e gata să moară pentru Putin. Liderul cecen admite că ar putea „să moară brusc” dacă apare un adept mai loial decât el

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Liderul cecen Ramzan Kadîrov spune că e gata să moară pentru Putin.

Într-o postare online, liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a spus că este gata să-și dea viața pentru Vladimir Putin, conform Sky News.

Acesta conduce republica rusă Cecenia din 2007 și este un aliat apropiat al lui Putin, sprijinindu-l încă din primele zile ale războiului din Ucraina și trimițându-i chiar pe cei trei fii adolescenți ai săi la luptă.

Într-o postare pe site-ul rus de socializare VK, el s-a declarat „amuzat” de previziunile că se va confrunta cu o „moarte rapidă” și că „nu se va obosi” să spună că este dedicat „patriei mame”.

„Astăzi m-au amuzat reflecțiile unor politologi neterminați, în publicațiile străine, care proorocesc o moarte rapidă pentru mine”, a scris el.

Kadîrov a spus că ar fi dispus să moară pentru Putin, în timp ce a precizat că acceptă că și-ar putea pierde viața „brusc” dacă apare un adept mai loial.

Forțele Kadîrovite, un grup paramilitar cecen numit după tatăl său, au luptat în Ucraina.

Pe lângă unele critici la adresa retragerii Moscovei din Herson, Kadîrov a manifestat un sprijin ferm pentru invazia lui Vladimir Putin.

CITEȘTE ȘI       -      Ce i-a spus Kadîrov lui Prigojin / „Fie nu a văzut, fie nu a vrut să vadă imaginea completă a ceea ce se întâmplă în țară”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel