Kadîrov, delir: Visez ca eu și copiii mei să murim în Ucraina. Invit toți musulmanii din Cecenia să ni se alăture. Vă voi hrăni, vă înarmez și voi avea grijă de voi / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ramzan Kadîrov a postat un videoclip tulburător în care spune că-și dorește să moră în războiul din Ucraina.

Ramzan Kadîrov, președintele Ceceniei, a postat un videoclip care a fost distribuit ulterior pe Twitter, iar după vizionarea videoclipului mulți utilizatori s-au întrebat dacă liderul cecen este beat sau sub influența drogurilor. Kadîrov a fost filmat mormăind în fața camerei despre „războiul sfânt” cu ochii abia deschiși și invitând pe toți să i se alăture.

„Îi invit pe toți musulmanii din Cecenia să ni se alăture, să creăm împreună batalioane și regimente. Vă voi hrăni, vă înarmez și voi avea grijă de voi, trebuie doar să luptați, să apărați interesele iubitului nostru profet, Coranul și țara”, a spus Kadîrov la începutul mesajului său.

Acesta i-a chemat pe cei care încă nu s-au alăturat războiului împotriva „sataniştilor şi fasciş*ilor”.

„Fiecare mamă și fiecare tată ar trebui să-și trimită fiii să apere interesele creștinilor și musulmanilor”, a spus liderul cecen.

„Treziți-vă, musulmani, fiți bărbați! Trebuie doar să ocupăm pământul european, până când vom fi în genunchi pentru a cere iertare”, a spus el.

„Acesta este un război sfânt, acesta este un război sfânt și visez să mor în el, visez ca eu și copiii mei murim în el. Acesta este un război sfânt, dar nu vom muri până nu vă vom distruge. Allah Akbar, victoria este cu noi și cine nu este cu noi, va fi sub noi”, și-a încheiat Kadîrov mesajul tulburător, conform Vecernij.

CITEȘTE ȘI     -    Ucraina cere României să recunoască Rusia ”stat sponsor al terorismului” și să sprijine excluderea sa din Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră / video

Ramzan Kadîrov laudă retragerea Rusiei din Herson: O alegere dificilă, dar corectă. Toată lumea știa că era un teritoriu de luptă dificil

Ramzan Kadîrov, liderul pro-Kremlin al regiunii Cecenia din Rusia, a declarat că sprijină decizia Ministerului rus al Apărării și a comandantului din Ucraina de a retrage trupele dintr-o parte a regiunii Herson.

Kadîrov, care a criticat frecvent ministerul și conducerea operațiunii, a spus că generalul Serghei Surovikin a „salvat o mie de soldați care se aflau efectiv în încercuire”.

„După ce a cântărit toate argumentele pro și contra, generalul Surovikin a făcut o alegere dificilă, dar corectă, între sacrificii fără sens de dragul declarațiilor tare și salvarea vieților neprețuite ale soldaților”, a spus el.

„Nu este nevoie să vorbim despre ‘predarea’ lui Herson. ‘Predarea’ înseamnă împreună cu luptătorii. Iar Surovikin îi protejează pe soldați și ocupă o poziție strategică mai avantajoasă – convenabilă, sigură”, a spus Kadyrov pe canalul său Telegram (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI     -    Stresați din cauza războiului din Ucraina, rușii se duc mai des la psiholog și consumă mai multe antidepresive

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel