Urmărește emisiunea live
Kadîrov avea scris mare pe niște hârtii un mesaj, la întâlnirea cu Vladimir Putin. L-a citit cu dificultate - Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Kadîrov avea scris mare pe niște hârtii un mesaj, la întâlnire cu Vladimir Putin. L-a citit cu dificultate / Foto: News 18
Kadîrov avea scris mare pe niște hârtii un mesaj, la întâlnire cu Vladimir Putin. L-a citit cu dificultate / Foto: News 18
Află în articol ce avea scris mare pe niște hârtii Ramzan Kadîrov, la întâlnirea cu Vladimir Putin.

Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu liderul cecen Ramzan Kadîrov. La această întâlnire, Kadîrov avea scris mare pe niște hârtii un mesaj, pe care l-a citit cu dificultate, relatează Pro Tv.

"Dragă Vladimir Vladimirovici, luptătorii ceceni servesc cu succes în zona operațiunii militare speciale. Îndeplinim toate comenzile pe care ni le dați și ne propunem să acționăm până la victoria finală", a fost mesajul citit de Ramzan Kadîrov.

"Văd cum băieții tăi se luptă în zona operațiunii militare speciale, transmite-le toate cele bune și mulțumirile mele", i-a răspuns Vladimir Putin.

Zvonurile potrivit cărora Kadîrov ar fi bolnav

Ramzan Kadîrov nu arăta ca un bărbat care suferă de o presupusă boală a rinichilor când s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova, scrie euroweeklynews.com.

Liderul cecen s-a întâlnit ieri, luni, 12 martie, la Moscova, cu președintele rus Vladimir Putin. Acesta a fost la Kremlin pentru a-și prezenta raportul despre situația actuală din Cecenia. Rapoarte recente susțineau că Ramzan Kadîrov suferă de o boală a rinichilor, dar în videoclipul întâlnirii lor, el părea să fie sănătos.

O înregistrare video a întâlnirii lor a fost postată pe canalul oficial de Telegram al lui Kadîrov, unde acesta a scris: "M-am întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin. Am raportat despre situația socio-economică din regiune, rezultatele anului trecut și cum ne descurcăm în ciuda presiunii sancțiunilor. L-am informat pe Vladimir Vladimirovici că toate sectoarele principale ale economiei se dezvoltă cu succes, construcția de locuințe este în creștere, problemele sociale sunt rezolvate și șomajul scade. Proiectele regionale sunt implementate activ în regiune".

"Republica Cecenă este în fruntea proiectelor naționale "Drumuri sigure și de calitate", "Ecologie", "Educație" și pregazeificare socială. Capitala republicii este lider între regiuni în ceea ce privește calitatea mediului urban. Groznîi a fost, de asemenea, recunoscut drept cel mai bun oraș pentru antreprenoriat și vom continua să facem tot posibilul pentru dezvoltarea în continuare cu succes a regiunii. Cu laconismul său caracteristic, Vladimir a remarcat rolul poporului cecen în realizările regiunii. El a subliniat că s-au făcut multe nu numai în dezvoltarea socială și economică, ci și în consolidarea componentei spirituale a societății", a mai spus Kadîrov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel