Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează. „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează. „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii” / Foto: Captură video Youtube Tribune Jateng
Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează. „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii” / Foto: Captură video Youtube Tribune Jateng
Liderul cecen Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, are vilă în Dubai și avion personal, arată jurnaliștii de la portalului Ukrainskaya Pravda, într-o investigație publicată pe 30 martie, scrie Ziarul de Iași.

O fotografie cu liderul cecen Ramzam Kadîrov a devenit virală după ce acesta a apărut în bocanci Prada de 1.500 de euro la o paradă organizată înainte de a-și trimite trupele în Ucraina.

Întrebat de unde are bani, Kadîrov a spus: „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii”.

Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal


În investigație se arată că, în 2013, Kadîrov și-a cumpărat un avion Airbus A319 în valoare de 80 milioane de dolari. Acesta a ajuns în vizorul presei abia patru ani mai târziu, când interpretul Timati a publicat fotografii pe rețelele de socializare. Compania britanică de design interior Winch Design a publicat pe propriul site, prezentându-și portofoliul, fotografii din interiorul acestui avion, pe care l-a amenajat.

Avionul este înregistrat în Bermude, nu în Cecenia.

Elon Musk a primit un mesaj halucinant de la liderul cecen, după ce l-a provocat la duel pe Vladimir Putin

Ramzan Kadyrov, liderul cecen, a scris pe contul său de Telegram un mesaj adresat lui Elon Musk, după ce acesta l-a provocat la duel pe Vladimir Putin. Elon Musk a postat mesajul lui Kadyrov pe contul său de Twitter.

"Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin. Aveți categorii de greutate prea diferite. Și nici măcar nu e vorba de arte marțiale sau, de exemplu, de judo. Cum își imaginezi? Tu în colțul roșu al ringului - un om de afaceri și un blogger pe Twitter. Putin, în albastru - un politician mondial, un strateg, o furtună a Occidentului și a SUA. Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab.

Prin urmare, trebuie să vă antrenați pentru a vă transforma din Elona blândă în Elona brutală. Îți propun să urmezi cursuri de formare în mai multe centre din Republica Cecenă:

- Universitatea Rusă a Forțelor Speciale - aici veți urma un antrenament de foc și vei fi învățat de campionii mondiali din echipele de forțe speciale, care în 2015 au învins forțele speciale ale SUA deodată;

- Clubul de luptă „Akhmat” - aici veți fi învățat să iei o lovitură, deoarece această calitate va fi necesară în orice luptă și, sub îndrumarea lui Abuzaid Vismuradov, vă veți ridica rapid nu numai fizic, ci și mental, veți câștigă nervi de oțel.

- Practică la ChGTRK „Grozny” - aici ți se va spune despre metodele tale americane de PR negru și vei fi învățat cum să menții conturile în rețelele sociale. Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Elona, ​​​​adică Elon.", este mesajul lui Ramzan Kadyrov. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel