Juventus și Inter se luptă miercuri seară în finala Cupei Italiei. Inter are la dispoziție o echipă aproape completă
Data publicării:
Autor: Alexandra Curtache
WhatsApp
Juventus și Inter se luptă miercuri seară în finala Cupei Italiei / Foto: Captură video youtube
Juventus și Inter se luptă miercuri seară în finala Cupei Italiei / Foto: Captură video youtube
Finala Cupei Italiei la fotbal masculin se joacă miercuri seara pe Stadio Olimpico din Roma, cu începere de la ora 22.00 (ora României) între Juventus Torino și Internationale Milano.

Juventus a confirmat trei dintre titularii pentru finala Coppa Italia, în timp ce Inter are dubii în atac și apărare. Trofeul va fi atribuit după 90 de minute, sau dacă scorul va fi egal în prelungiri și poate chiar la penalty-uri.

În timpul conferinței sale de presă de marți, antrenorul lui Juve, Maximiliano Allegri, a confirmat că Mattia Perin va începe în poartă, așa cum a făcut-o pe tot parcursul competiției, cu Giorgio Chiellini și Paulo Dybala, de asemenea, în primul 11, transmite Mediafax.

Manuel Locatelli, Danilo și Luca Pellegrini sunt din nou disponibili după ce s-au recuperat după accidentări, dar Mattia De Sciglio este suspendat.

Absenții de mai mult timp, Weston McKennie, Federico Chiesa și Kaio Jorge au făcut totuși deplasarea la Roma pentru a lua parte la eveniment.

Juan Cuadrado și Federico Bernardeschi sunt anticipați de asemenea ca făcând parte din echipa aliniată, cu Denis Zakaria și Adrien Rabiot la mijloc, susținându-i pe Dybala și Dusan Vlahovic.

Inter are la dispoziție o echipă aproape completă

Inter are la dispoziție o echipă aproape completă, cu excepția lui Matias Vecino, care s-a retras de la ultimul antrenament, în timp ce Alessandro Bastoni are nevoie de un test de aptitudini, fiind absent de mai multe săptămâni.

Spre deosebire de Juve, nerazzurri au continuat să-l folosească pe Samir Handanovic pentru toate meciurile din acest sezon din Cupa Italiei, cu excepția unuia.

Singurele preocupări reale sunt în atac, deși Edin Dzeko și Lautaro Martinez ar trebui să fie perechea din față. Alexis Sanchez și Joaquin Correa sunt însă pregătiți să intre de pe bancă.

 

Echipele probabile:

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro Martinez, Dzeko.

Juventus (4-4-2): Perin; Danilo, Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Zakaria, Rabiot, Bernardeschi; Dybala, Vlahovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel