Data publicării:

Juventus s-a impus în faţa Veronei, în Serie A

Autor: Ema Apostu | Categorie: Root
WhatsApp
Juventus Torino, campioana en titre a Italiei, a câştigat cu destulă dificultate partida disputată sâmbătă seara pe teren propriu, cu Verona, în etapa a 4-a din Serie A.

Torinezii au fost conduşi cu 1-0 după ce Miguel Veloso a deschis scorul în minutul 20, însă Aaron Ramsey a restabilit egalitatea în minutul 31, 1-1 fiind scorul la pauză.

În mitanul secund, golul izbăvitor pentru Juventus a fost înscris de vedeta Cristiano Ronaldo, care a marcat în minutul 49 din penalty, oaspeţii terminând partida în zece oameni după ce Marash Kumbulla a văzut cartonaşul roşu în minutele de prelungire.

Derbyul oraşului Milano, între AC Milan şi Inter a fost câştigat de nerazzurri care s-au impus cu 2-0 (0-0) pe Stadio Giuseppe Meazza. Marcelo Brozovic (49) şi Romelu Lukaku (78) au adus victoria pentru echipa antrenată de Antonio Conte.

Tot sâmbătă, Brescia a învins în deplasare cu 1-0 pe Udinese, iar vineri, în primul meci al etapei, Cagliari a câştigat acasă cu 3-1 cu Genoa, la oaspeţi portar fiind Ionuţ Radu.

Restul partidelor vor avea loc duminică.

Inter Milano, Juventus Torino şi Bologna se află în această ordine momentan pe podium, cu 12, 10, respectiv 7 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel