Justin Bieber, grav bolnav de paralizie facială, îşi amână toate concertele programate în SUA din iunie şi iulie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Justin Bieber, grav bolnav cu paralizie facială, îşi amână toate concertele programate în SUA din iunie şi iulie
Justin Bieber, grav bolnav cu paralizie facială, îşi amână toate concertele programate în SUA din iunie şi iulie
Cântăreţul canadian Justin Bieber a decis să îşi amâne toate concertele pe care urma să le susţină în etapa nord-americană a turneului său mondial în lunile iunie şi iulie, întrucât se află într-o perioadă de recuperare medicală după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, transmite vineri DPA.

Un mesaj publicat pe contul de Instagram al acestui turneu precizează că artistul este totuşi 'optimist' şi că primeşte 'cele mai bune îngrijiri posibile', aşteptând cu nerăbdare să îşi reia seria de concerte în ultima parte a verii din 2022.

Sindromul Ramsay Hunt (RHS) este cauzat de o reactivare virală şi reprezintă una dintre cele 60 de cauze cunoscute care provoacă paralizie facială. Vestea despre amânarea acestor concerte a fost dezvăluită la scurt timp după ce soţia artistului, Hailey Bieber, a declarat că soţul ei 'se simte mai bine cu fiecare zi care trece', potrivit unui anunţ făcut în emisiunea de televiziune 'Good Morning America'.

Justin Bieber face exerciţii pentru a-şi recupera capacitatea motorie

Starul pop, în vârstă de 27 de ani, a declarat săptămâna trecută că face exerciţii pentru a-şi recupera capacitatea motorie a muşchilor săi faciali, însă va avea nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se recupera complet. Sindromul Ramsay Hunt (cunoscut şi sub numele de 'Herpes zoster oticus') este o infecţie cu virusul varicelozosterian din familia virusurilor herpetice şi afectează nervul facial.

Sindromul Ramsay Hunt este de obicei asociat cu o erupţie roşiatică şi cu vezicule ce apar în interiorul sau în jurul urechii şi a timpanului şi, uneori, pe cerul gurii sau pe limbă. Simptomele sunt cauzate de reactivarea virusului herpes zoster care a provocat anterior varicelă la pacienţii cu RHS.

În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca...

În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată. Etapa nord-americană a turneului lui Justin Bieber trebuia să includă două concerte la Madison Square Garden, printre altele, şi urma să se încheie pe 3 iulie cu un concert la Los Angeles. Turneul mondial al starului pop include şi o serie de concerte în Europa şi Africa de Sud, înainte de a ajunge în Australia şi Noua Zeelandă la sfârşitul acestui an.

Inițial, Justin Bieber și-a anulat pentru o săptămână concertele.

Ce spunea cântărețul canadian acum câteva zile despre afecțiunea sa:

'Aşa cum puteţi vedea, acest ochi nu clipeşte, nu pot zâmbi decât cu jumătate de gură. Această nară nu se mişcă. Jumătate din faţa mea este paralizată. Pentru cei care se simt frustraţi că am anulat următoarele mele concerte, este evident că nu sunt în stare să le susţin. Este o chestiune destul de gravă, după cum puteţi vedea', le-a transmis el fanilor.

'Voi reveni la normal. Va fi nevoie de timp şi nu ştim de cât timp va fi nevoie, dar va fi ok (...) Iar între timp, am să mă odihnesc', a mai adăugat el.

Citește și - Justin Bieber a intrat în industria canabisului. Parteneriat denumit după o celebră piesă a artistului

Justin Bieber a intrat în industria canabisului, lansând pachete numite Peaches, după recenta sa piesă de succes.

Justin Bieber, în vârstă de 27 de ani, a anunțat anul trecut un parteneriat cu compania de canabis din Los Angeles, Palms, pentru a produce pachetele cu șapte articole care vor fi inițial vândute doar în California, unde consumul recreativ de marijuana este legal pentru persoanele cu vârsta peste 21 de ani.

Cântărețul canadian a spus că dorește să lanseze propria sa gamă de produse de canabis pentru a ajuta la eliminarea stigmatului asociat drogului și a sperat că utilizarea acestuia ar putea ajuta tinerii cu probleme de sănătate mintală.

„Sunt un fan al Palms, deoarece fac canabisul accesibil și ajută la destigmatizarea acestuia, în special pentru mulți oameni care consideră că este de ajutor pentru sănătatea lor mintală”, a spus Bieber într-un comunicat. „Am vrut să mă asigur că fac un parteneriat autentic, iar Peaches a părut un început bun.”

Produsul poartă numele după hitul, Peaches, din martie 2021 al lui Bieber. Versurile cântecului încep: „Îmi iau piersicile din Georgia, îmi iau iarba din California”. Ce presupune parteneriatul

Nici Bieber, nici Palms nu au comentat condițiile financiare ale parteneriatului. Cu toate acestea, Bieber a declarat pentru Vogue că o parte din profituri vor fi folosite pentru a sprijini Veterans Walk and Talk, o organizație caritabilă care folosește canabis și psihedelici ca parte a terapiei sale pentru a sprijini oamenii, și proiectul Last Prisoner, care face campanii pentru oprirea criminalității și reforma justiției în ceea ce privește consumul de droguri.

„Oamenii au încercat să mă facă să mă simt prost, din cauza drogurilor”, a spus Bieber pentru Vogue. „Dar acum am găsit un loc în viața mea pentru aceste produse care au fost benefice în experiența mea umană.”

Noah Annes, cofondator al Palms, a declarat: „Vulnerabilitatea și deschiderea lui Justin cu privire la luptele sale privitoare la sănătatea mintală ne-au impresionat peste măsură și am știut imediat că vom dori ca el să fie la conducerea primei noastre colaborări. Cu ajutorul lui Justin, care promovează aceste subiecte importante, sperăm să îi inspirăm pe alții să vorbească mai liber atât despre sănătatea mintală, cât și despre consumul de canabis ". Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel