Data actualizării:
Data publicării:

Ambasadorul Israelului în România, franc: Nu este o surpriză, îi cunosc pe arabi foarte bine, am lucrat în lumea arabă și știu limba fanaticilor

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / khozainuz
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / khozainuz
Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, a vorbit despre reacțiile pe care cei din ONU le-au avut după prezentarea filmului de la atacul Hamas din 7 octombrie.

Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, a vorbit despre imaginile video din timpul atacului din sâmbăta de 7 octombrie, când gruparea Hamas a lansat unul dintre cele mai sângeroase atacuri asupra Israelului, imagini care au fost prezentate de către Israel Organizației Națiunilor Unite, dar și presei internaţionale cu scopul declarat de a face cunoscută oroarea masacrului și pentru a dovedi comiterea de ”crime împotriva umanităţii”.

Citește și: Filmul atacului Hamas din 7 octombrie. ”Am sânge de evreu pe mâini” - VIDEO

Iar potrivit lui Reuven Azar, reacția celor de la ONU a fost similară oricărei ființe umane, de groază.

”Cred că orice ființă umană este șocată văzând asta. Dar vă voi spune în mod franc, pentru mine nu este o surpriză, pentru că știu, îi cunosc pe arabi foarte bine, am lucrat în lumea arabă și știu limba fanaticilor.

2. -imagine fara descriere- (justificare-religioasa-pentru-atacul-hamas-din-7-octombrie--ambasadorul-israelului-in-romania-prc-e2prc-80prc-9dexista-o-legatura-directa-intre-modul-cum-sarbatoresc-crimele-si-ceea-ce-au-fost-invatatiprc-e2prc-80prc-9d-1_58118700.jpg)Foto captura Antena 3 CNN

Există o interpretare faimoasă a Coranului de câteva decenii, extremiștii religioși au distorsionat textul scris în așa fel încât să-și justifice crimele împotriva israelienilor.

Există o interpretare a Coranului care a fost introdusă de cei radicalizați în sistemul educațional. Interpretarea genocidală a Coranului este foarte problematică, este ceva despre care s-a discutat, de aceea este foarte natural pentru ei și este foarte normal să se laude că au ucis evrei doar pentru că sunt evrei.

Deci au găsit justificarea religioasă pentru a face asta, este rezultatul educației făcute în mod fanatic. Există o legătură directă între modul cum sărbătoresc crimele și ceea ce au fost învățați”, a explicat Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, la Antena 3 CNN.

Citește și: Ceasul ticăie pentru Hamas. Ambasadorul Israelului la București, anunț de ultimă oră: Mare parte a populației s-a mutat deja. Operațiunea terestră, iminentă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel