Jurnalistul Vladimir Solovyov îi cere lui Putin să LOVEASCĂ Marea Britanie cu o rachetă nucleară: Au devenit prea MITOCANI! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Jurnalistul Vladimir Solovyov îi cere lui Putin să LOVEASCĂ Marea Britanie cu o rachetă nucleară: Au devenit prea MITOCANI! / Foto: Captură video Russia-1
Jurnalistul Vladimir Solovyov îi cere lui Putin să LOVEASCĂ Marea Britanie cu o rachetă nucleară: Au devenit prea MITOCANI! / Foto: Captură video Russia-1
Jurnalistul rus Vladimir Solovyov îi cere lui Vladimir Putin să lovească Marea Britanie cu o rachetă nucleară „Satan 2”.

În Rusia pare că nu doar Vladimir Putin a luat-o razna, ci și jurnaliștii. Mass-media de stat rusă l-a îndemnat pe liderul de la Kremlin să distrugă Regatul Unit cu arme nucleare din cauza sprijinului său „mitocănesc” pentru Ucraina, scrie Daily Mail.

Jurnalistul Vladimir Solovyov, numit și sluga lui Vladimir Putin, a amenințat Marea Britanie în timp ce vorbea la televiziunea de stat cu șeful agenției spațiale ruse despre noua rachetă nucleară „Sarmat”, cunoscută sub denumirea de „Satan 2”. 

„După cum s-a dovedit, o rachetă Sarmat înseamnă o Mare Britanie în minus, pentru că au devenit prea mitocani”, a spus Solovyov, făcând referire la sprijinul acordat Ucrainei de către Marea Britanie.

Jurnalistul a făcut această declarație controversată la doar două zile după ce Putin a susținut că a dezvăluit un complot de asasinare a lui Solovyov care implică o „gașcă neo-nazistă ce lua ordine de la Kiev". Ucraina a negat existența unui astfel de complot.

Șeful Roscosmos: Totul este conform planului

Racheta nucleară, numită ”Satan 2” în Occident, ​​este una dintre cele mai mari și cu cea mai lungă rază de acțiune din lume, capabilă să transporte până la 15 focoase, despre care Rusia susține că o face de neoprit împotriva oricărei apărări actuale. Rusia intenţionează să desfăşoare prima unitate militară înarmată cu rachete Sarmat cu capabilităţi nucleare nu mai târziu decât în această toamnă.

Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale Roscosmos, i-a spus lui Solovyov că 46 de rachete vor fi construite în unitatea din Krasnoyarsk, Siberia, la sfârșitul acestui an. ”La noi totul este conform planului”, a spus el. 

Putin a supravegheat săptămâna trecută prima lansare de probă cu succes a rachetei, spunând că marchează un ”eveniment semnificativ în dezvoltarea armelor avansate ale armatei ruse”. El s-a lăudat că racheta este ”unică în lume” și că nimic asemănător nu va exista ”pentru mult timp”.

”Noul complex are cele mai înalte caracteristici de performanță și poate sparge toate sistemele moderne de apărare antirachetă”, a spus el.

În urmă cu câteva zile, Solovyov a ameninţat cu un război împotriva Europei și a celor care furnizează armament Ucrainei. ”Nu vom avea milă”, a amenințat jurnalistul rus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel