Vâlcu, după episodul cu Romașcanu (PSD): Mama ipocriților e mereu gravidă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres
Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres
Jurnalistul Val Vâlcu a avut un scurt comentariu după episodul cu Lucian Romașcanu care a spus ”O să primească o p#lă în cu# toţi”.

Senatorul Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD. Decizia a fost luată după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care social-democratul a făcut, vineri, o afirmaţie injurioasă la adresa jurnaliştilor prezenţi la sediul partidului.

Jurnalistul Val Vâlcu a avut o reacție scurtă după această întâmplare.

”Înțelepciunea populară spune că mama proștilor este mereu gravidă. Colega ei de salon, la maternitate, este mama ipocriților. Ce vreau să spun e că, după ce l-au auzit pe Romașcanu, sunt convins că se dau de ceasul morții toți cei care erau entuziasmați de plăcuța suedeză pe care o foloseau ca opinie politică. Probabil că tocmai ei sunt șocați că au auzit o astfel de declarație”, a zis ziaristul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel