Jurnalistul Costin Ştucan, răbufnire la adresa FCSB după meciul cu Farul. Becali ar fi dictat schimbările la pauză: Tu, ca antrenor, n-ai un pic de curaj, de revoltă în tine?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Jurnalistul Costin Ştucan a răbufnit la adresa FCSB, după ce patronul Gigi Becali a vorbit despre schimbările cerute chiar de el la pauza meciului cu Farul Constanţa. 

„Oamenii care au jucat fotbal și cu care am vorbit în ultimele zile mi-au zis că nu se schimbă fundașul central, chiar dacă are galben. De ce să-ți tragi un glonț în picior la pauză? Iar tu, ca antrenor, n-ai un pic de curaj, de revoltă în tine? Sunt la 45 de minute de un meci care poate întoarce soarta la titlu. Cu o victorie, erau la mâna lor. Stai, mă, patroane, lasă-l în teren! (n.r. - pe Tamm). 

Să spui: 'Bă, lasă-mă pe mine și dă-mă afară după meciul ăsta!'. Asta spuneam dacă eram Charalambous sau Pintilii. Dă-mă afară în minutul 90, dar lasă-mă pe mine să decid. De ce să anulezi două schimbări la pauză, pentru ce?! Nu poți să trimiți bodyguarzii să mă dea afară de pe bancă.

Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii avea un pic de demnitate, nu era o «cârpă» în clubul ăla și spunea că nu schimbă nimic la pauză? Cred că l-ar fi dat afară oricum, dar Pintilii pleca din postura de favorit la titlu. Și ar fi fost o presiune teribilă pe Becali, să-l dea afară când echipa e favorită la titlu, ar fi însemnat că el nu vrea campionatul. 

Dar tu, Pintilii, nu-ți găsești de lucru în fotbal? Să presupunem că refuza să facă schimbările lui Becali și era dat afară. Nu-l mai lua nimeni în fotbalul ăsta? Tu, fotbalist de echipă națională, să n-ai un pic de demnitate, de sânge în instalație, să spui că vrei să fii tu antrenor, nu să fii telecomanda lui Becali? Mi se pare că echipa asta a ajuns într-un punct în care oamenii sunt spălați pe creier și n-au niciun pic de demnitate”, a răbufnit Ștucan în emisiunea GSP Live.

Becali i-a acuzat pe jucători că nu au "putere şi bărbăţie"

"Campionatul s-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situaţia. Dacă intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea e că tot am avut încredere în Cordea ăsta. Văd că în loc să am încredere în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri.

Ovidiu Popescu, în care eu aveam încredere, se ascundea de minge! Nu poţi să câştigi un meci în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost. A dat golul ăla şi nu prea a mai fost pe teren.

Pe urmă l-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, a spus Gigi Becali după meciul Farul Constanța – FCSB, scor 3-2, citat de Prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel