Data actualizării:
Data publicării:

Jurnalistul Ciprian Mailat, fost redactor-șef Capital, dat dispărut chiar de fiul său/ UPDATE: Informațiile DCNews arată că s-a întors la domiciliu

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto Facebook
foto Facebook
Jurnalistul Ciprian Mailat a fost dat dispărut. 

Update: Conform informațiilor DCNews, se pare că jurnalistul a revenit la domiciliu, sâmbătă, la orele amiezii. 

Poliția Capitalei a anunțat că a fost sesizată vineri cu privire la dispariția unui bărbat plecat de la domiciliu în aceeași zi, la ora 10:30. El nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. Este vorba despre Ciprian Marius Mailat, fost redactor-șef Capital, în vârstă de 44 de ani, cu următoarele semnalmente: 1,75 m, slab, ten deschis, tuns scurt, ochi căprui.

În urmă cu patru ani, soția jurnalistului, Antoaneta Etves, a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral. Avea 37 de ani. 

”A venit cea mai urătă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip și familia noastră, în care am fost anunțați că după 41 de zile de suferință, în care soția mea și mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveș, a plecat într-un loc mai frumos. Vei rămâne mereu în inimile noastre, știu că ne vei zâmbi și vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, draga mea!”, era mesajul dureros pe care îl transmitea Ciprian Mailat, pe contul de Facebook, la vremea respectivă.

”Nu se poate! Unde ești Ciprian Mailat?”, ”Ciprian Mailat, ești bine? Prieteni, foști colegi, l-ați văzut cumva? Anunțați imediat la 112” sunt mesajele de disperare care deja curg pe rețelele sociale. 

Un comentariu al unui apropiat arată că fiul său, Filip, l-a dat dispărut pe tatăl său, jurnalistul Ciprian Mailat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel