Jurnaliștii bătuți de fiul lui Dincă, declarații în premieră la România TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV
Echipa de televiziune a trustului România TV a povestit momentele de groază și sperietura prin care a trecut după ce a fost agresată de fiul lui Gheorghe Dincă.

Echipa de televiziune România TV, agresată de fiul lui Gheorghe Dincă, a explicat în direct la Victor Ciutacu momentele prin care au trecut. 

”Am înțeles că s-au împiedicat ambii operatori. Nu m-am împiedicat. Mi-a băgat mâna în zona gâtului. Celalalt operator a vrut să filmeze în caz că pățesc eu ceva. Apoi s-a dus la el. Am vrut să filmez eu, dar a venit rapid la mine, mi-a dat un pumn în cap. Am rămas șocat. Am fost la Institutul de Medicină Legală, iar documentele au rămas pentru dosar. Mi-au dat trei sau patru zile de îngrijiri medicale”, a declarat Valentin Ursu, cameraman România TV. 

Reporterii nu au fost agresați

Reporterul România TV, Ioana Cârstea, nu a fost rănit, dar susține că s-a speriat foarte tare. Nici reporterul celeilalte echipe de televiziune nu a fost agresat. 

”Ce s-a întâmplat astăzi m-a șocat, chiar m-a șocat. Am fost toată ziua cu familia lui Gheorghe Dincă. Nu doar eu, ci și alți colegi din partea presei. Am crezut că putem să avem un dialog decent. Membrii familiei lui Dincă s-au dus să își apere reputația. La CNA a fost o conversație decentă. O problemă a fost, dar s-a rezolvat rapid. Nu s-a discutat foarte mult. Nu ne-am așteptat la ceea ce s-a întâmplat. Eu nu am pățit absolut nimic. A fost supărat cred doar pentru că era filmat, nu pentru întrebările pe care le-am pus. Primul meu instinct a fost să fug la jandarmul aflat la CNA să îl aduc să intervină. Ne-a îndrumat să sunăm la 112. Cei de la SMURD au venit prima dată, iar mai apoi a ajuns și poliția”, a susținut Ioana Cârstea, reporter România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel