Jurnaliști bătuți de fiul lui Dincă. Ciutacu, celor care au întors spatele: Mi-e scârbă de voi! Ticăloși și proști!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Realizatorul TV Victor Ciutacu transmite o poziție fermă jurnaliștilor care au întors spatele faptului că jurnaliști de la Antena 3 și România TV au fost loviți de un fiu al lui Gheorghe Dincă, la ieșirea de la CNA. 

”Îi mai țineți minte pe deontologii ăia care se tăvăleau că l-a invitat Dragnea pe unul de la Pro la baie? Și care se temeau pentru inregritatea fizică și mentală a colegului lor, care ar fi putut să vadă live ciucurașul Dictatorului cu Mustață? Ei bine, aflați că, azi, aceleași monumente de integritate și de profesionalism s-au întors, la propriu, cu spatele la știrea că doi oameni din presă care își făceau meseria, operatori de imagine/cameramani, au luat bătaie de fiul lui Dincă. Știu, nu e de nasul lor de analiști și influenceri să se coboare din stratosfera lor securistică la nivelul solului, acolo unde niște jurnaliști nu atât de celebri ca ei, dar infinit mai dedicați, sunt pociți de toți derbedeii. Și, în plus, bătuții lucrează - nu-i așa? - la România TV și la Antena 3. Acolo unde sunt vedete nemernicii ăia de Ciutacu și Gâdea, deci nu merită repect/solidaritate.

Mi-e scârbă de voi, loazelor! Nu doar că sunteți ticăloși, dar mai sunteți și proști. Dacă nu dați voi, nu înseamnă că nu se află. Dar, ca să realizați asta, ar fi trebuit să învățați meserie la locul faptei, nu să băgați copy/paste de pe referate de arestare și stenograme trimise de procurori și de securiști pe mail sau pe stick.” scrie Victor Ciutacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel