Jurnalistă TVR, apel la 112. Răspunsul poliţiştilor, halucinant: Dacă nu e cu sânge, nu venim
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cristina Ţilică, producător la TVR, a relatat un apel pe care l-a făcut la 112 după ce a fost agresată fizic de doi angajaţi ai unui magazin din Capitală. Răspunsul operatorului a făcut-o pe jurnalistă să caute un avocat bun, pentru o acţiune în instanţă. 

"Ruşine #112! #RuşinePoliţia Română! Am nevoie urgentă de un bun avocat! Am sunat astăzi la Serviciul 112 în timp ce eram agresată fizic și verbal de 2 angajati ai magazinului Best Market din Teiul Doamnei nr 8. Mi-au făcut legătura la poliție iar polițistul mi-a spus: "calmați-vă, doamnă, dacă vă puteți mișca, dacă puteți vorbi, dacă nu e cu sânge nu venim, dacă nu e cu foc, nu venim! Am închis telefonul, am mai sunat o dată și au spus că trimit jandarmeria! Nu au trimis!!! Am sunat eu la Secția 7 de poliție, a catadicsit un un echipaj de la secție sa vină. Am sunat din nou la 112 sa intreb dacă mai vine echipajul de la jandarmerie și mi-au spus că nu mai vin, au trimis de la secție! Polițiștii de la Secția 7 de poliție au spus că la ei a ajuns doar informația potrivit căreia între mine și cei 2 angajati care mi-au spart telefonul și m-au lovit a fost doar un schimb de replici!!!

Deși eram bruscata și împinsă în timp ce îi filmam, deși mi-au luat telefonul din mână și l-au spart de ciment, am reusit sa-i filmez pe agresori Ps: Angajații magazinului au vrut sa ma oblige sa părăsesc magazinul fiindcă au fost amendați de câteva ori pentru tulburarea ordinii și liniștii publice!", a scris jurnalista Cristina Ţilică pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel