Ioana Ciurlea de la Digi 24, întreruptă în direct de un protestatar agresiv fără mască
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jurnalista Ioana Ciurlea nu a fost lăsată să relateze în liniște din Piața Victoriei de către un protestatar fără mască de protecție care a devenit agresiv.

„Cineva are o problemă acum cu mine și o să mă îndepărtez puțin ca să pot să relatez în continuare”, a spus jurnalista, în direct la Digi 24, în timp ce se afla la protestul din Piața Victoriei. „S-ar putea să fiu nevoită să chem și eu Jandarmeria acum fiindcă am o problemă cu unul dintre protestatari”.

Jandarmii, chemați să intervină

„Nu vă supărați, puteți să mă ajutați? Că nu mă lasă domnul să îmi continui relatarea și sunt în direct, are o problemă cu mine, vă rog”, i-a spus ea unuia dintre oamenii legii de la fața locului.

„Vă rog să mă lăsați în pace pentru că voi suna la 112 dacă nu mă lăsați în pace!”, i-a mai spus jurnalista, în timp ce protestatarul denunța „minciunile”.

Supărările protestatarului, greu de descifrat

2. -imagine fara descriere- (protestatar_digi_24_jurnalista_50308400.jpg)

„Mă ameninți cu violența statului? Ai ce mânca? Oamenii de acolo nu au ce mânca. Copiii lor nu au ce mânca. Le-au închis businessurile”, a spus protestatarul, alături de alte mesaje indescifrabile pe care le-a lansat în discursul său dezordonat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel