Jurnalistă Antena 3, înjurată de protestatari: Uneori aș ieși în Piață, dar nu pot. Risc să-mi iau bătaie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Antena 3
Antena 3
Jurnalista Sonia Simionov a dezvăluit că realiza un material de presă la Piața Victoriei, fără legătură cu protestele, dar cei 50 de oameni din piață au început imediat să o înjure pentru că pe microfonul ei era scris A3. Ea le transmite un mesaj tulburător. 

”Jurnalism printre obstacole...

Azi am fost în Piața Victoriei. Trebuia să fac o transmisie live. Despre cu totul altceva decât protestele. M-am poziționat special la peste 100m de mulțime (erau vreo 50 de oameni adunați). Din motive tehnice nu am mai intrat în direct. Dar nu asta e ideea. După câteva minute de stat acolo, oamenii ne-au vazut. Inclusiv mașina pe care scrie mare: Antena 3. Și au început să urle cu toți plămânii ceva înjurături din alea de nu le poți reproduce. Pe unele dintre ele ți-e greu să ți le și imaginezi... unele aveau și rimă. Trecând peste. Am tăcut inițial, apoi am "urat" și eu ...de bine. Recunosc! Aștept "youtube-uri"! Era cam 19:07. Ca să mă identificați dacă citește cineva din Piață!

(w670) Sonia Simi

Bă, băieți! Unii dintre voi sunt mai "după cum bate vântul" decât credeți că suntem noi (presa). În 2012 Antenele erau cele mai iubite. Tot în Piață eram. Tot scandări auzeam. La ieșirea împotriva fostului Guvern nu v-a mai placut de noi. Apoi a fost votat PSD-ul. Acum iar nu vă place de noi. Nu știu cum să vă zic, dar eu nu am votat actuala guvernare. Așa, ca idee. Din păcate/fericire noi am rămas aceiași. Nu știu despre unii dintre voi dacă pot spune la fel!

[citeste si]

Mă numesc Sonia Simionov, sunt jurnalist la Antena 1 și Antena 3. Și-mi iubesc meseria. Mi-am exprimat public antipatia/simpatia față de orice Guvern sau sistem sau lege sau ordonanță sau situație de interes când am considerat că anumite lucruri nu sunt/sunt în favoarea oamenilor. Inclusiv față de actualul Guvern m-am exprimat! Uneori aș ieși în Piață pentru anumite demersuri, dar nu pot. Risc să-mi iau bătaie. De ce? Pentru că mă poate recunoaște cineva. Pentru că unii dintre cei care sunt acolo nu acceptă că am un job din care trăiesc. Nu înțeleg că și pe mine mă afecteaza "legile fiscale aiurite". Că și eu sunt, la rândul meu, pacient în Spitalele noastre, vai de ele! Că și eu iau credit pentru casă și mă încurcă roborul. Că nici eu nu sunt de acord cu Ordonanța13. Și că, de fapt, oriunde am lucra, la acest nivel avem aceleași interese. Asta dacă toți cei din Piață chiar ar ști ce vor! Și, vă zic cu mâna pe inimă, mulți dintre colegii mei gândesc ca mine! Și toți lucrează la Antene!

Acest text are rol de informare. Pentru cine este interesat. Nu de dezbatere. 
Orice comentariu jignitor la acest text va fi sters și va fi urmat de blocarea persoanelor respective.

Make love, not war!” a scris jurnalista Sonia Simionov pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel